Pink Mama

DE LAATSTE PAGINA IS GESCHREVEN...

Geplaatst woensdag 24 oktober 2018

De laatste pagina is geschreven….

Onze lieve Marlies is op woensdag 24 oktober in haar slaap overleden. Ze heeft alles gegeven wat ze in zich had, maar het was klaar voor haar. De strijd was gestreden…. 

Marlies heeft al het liefs dat ze in haar leven had, moeten loslaten en dat doet pijn… veel pijn….

Maar ze was ook ontzettend dankbaar voor alle mooie herinneringen, die ze nog met haar dierbaren om haar heen heeft kunnen maken, vooral met haar prachtige gezin.

Namens de familie, vrienden en dierbaren van Marlies,maar ook namens Pinkmama, willen wij jullie enorm bedanken voor alle lieve, pure, oprechte en warme steun,die wij in de afgelopen periode hebben mogen ontvangen.

Lieve allemaal, wij hopen dat Marlies een warm plekje in jullie hart krijgt. Want van Marlies hebben wij iets prachtigs en dierbaars mogen leren, namelijk: Wat je in je hart bewaartraak je nooit meer kwijt!

PinkMama gaat door. We vechten door en moeten door, ondanks al het verdriet. Samen gaan we er voor zorgen dat onze Stichting alles is, blijft en wordt wat Marlies er van gewenst en gehoopt had. Samen zorgen we ervoor dat ze trots op ons kan zijn, zoals wij enorm trots zijn op haar en haar mannen Ramon, Sem en Ties.

Het boek van Marlies gaat nu dicht…. De laatste pagina is geschreven….

Voor altijd samen, overal en ergens….. Dankjewel lieve Marlies.

Nieuwsarchief